Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели мнението за

...
Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели мнението за
Коментари Харесай

Емил Спасов: Левски е изключително слаб в атака, не ни чака нищо добро

Легендата на Левски - Емил Спасов - показа мнението за загубата на " сините " в Стара Загора от Берое с 1:2. Той съобщи, че чака повече от представянето на някои футболисти.

" Трудно вкарваме голове. В нахлуване е тотална разрухата при неналичието на Уелтън и Ел Джемили. Изключително слаб беше Левски в офанзива. Рикардиньо не знам дали се срещна с топката. Другите около него бяха на същото равнище. Отборът мачкаше и играеше интензивно. Статистиката сочеше, че Левски има доста повече топката. Играеха както постоянно, само че тимовете към този момент ни схванаха и знаят, че вкарваме мъчно голове. Играят против нас на контраатаки и след обикновени неточности в отбраната ни, съумяват да ни вкарат без да имат положения.

Няма класа в нападението и при неналичието на Уелтън нещата не се получават. Очаквах, че ще ни е доста мъчно. Уелтън е най-хубавото крило в Първа лига. Но не имах вяра, че ще се пробием по този начин в отбрана, уви. При първия гол Цунами беше несъответстващ. В офанзива игра добре, само че в този мач беше отблъскващ в защита. Кристиан Димитров сбърка в средата на терена. Учудващо е за мен, тъй като той е класен футболист, с опит и го одобрявам. Вкара прекрасен гол, само че не биваше да връща тази топка.... Груба неточност позволи, само че той и треньорите са я отчели. Когато направиш две неточности, надлежно губиш срещата. Един мой остарял треньор споделяше: Солта на футбола е голът. Като не вкараш, ще ти вкарат.
 Преглътнете го
Преглътнете го

И този сезон ще бъде тъга в " синьо "

Не бих споделил, че Николай Михайлов има виновност за някое от двете попадения. Срещу него излязоха на два пъти сами и го преодоляха. Не е отговорен. Цунами при първото попадение се намираше на 15 метра пред останалите бранители. Какво правеше там? Не знам! Можеше да се прибере и да си покрие зоната ", съобщи той пред " Мач Телеграф ".

" На непознат терен, когато пресираш, изтегляш отбраната на центъра и си уязвим. Разочарован съм от представянето на тима. Очаквам доста повече от Марин Петков и Рикардиньо. Липсват футболисти и не е загадка, че нямаме голмайстор. Къса е скамейката и това си оказва въздействие в някои мачове. Сега се изправяме против Арда. Те са доста добър и уравновесен тим. Имат класни играчи. На Левски ще му бъде доста мъчно. Ако не престават да не съумяват да вкарат голове - не ни чака нищо положително! ", приключи Спасов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР