Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината

...
Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината
Коментари Харесай

Легенда на Левски с победа преди големия финал, зарадва свой приятел

Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината е треньор на U-19 в обичания си клуб, реализира победа на дребни малки врати. Часове преди началото на финала за купата на България сред " сините " и ЦСКА, футболният тим на Министерството на финансите (МФ) победи отбора на " Делойт България " с 10:5.

Топчо още веднъж игра за отбора на МФ, който при започване на мача поведе стремително с 3:0 след голове на Кирил Евтимов, Велин Пеев и някогашния национал. Те изглеждаха по-спокойни, а напрежението като че ли се бе отразило повече на играчите на " Делойт България ", които бяха затруднени от пресата на противника. До края на дуела финансистите поддържаха движение и равнище, като държаха развоя на срещата в свои ръце и закономерно се поздравиха с крайния триумф. Голмайсторът на МФ Пеев осъществя 5 гола, Топузаков се отличи с хеттрик, а с по едно попадение се регистрираха Миланов и Евтимов.
 Снимка 573867
След последния съдийски сигнал Елин зарадва своя другар Кирил с екип на Левски със своя номер и име. Преди година пък бургазлията получи от Топчо също негов екип, само че на националния тим. От своя страна футболният познавач го подари на супер звездата на Холивуд и кино лентата " Лоши момчета " Мартин Лорънс.

В неделя, на дълго чакания край, Топузаков ще стиска палци за " сините " от " В " бранш в компанията на сина си Виктор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР