Легендата на Индиана Пейсърс и един от най-великите стрелци Реджи

...
Легендата на Индиана Пейсърс и един от най-великите стрелци Реджи
Коментари Харесай

Реджи Милър: Бих ударил Майкъл Джордан, ако го видя

Легендата на Индиана Пейсърс и един от най-великите стрелци Реджи Милър несъмнено не е не запомнил за враждата си на паркета с Майкъл Джордан. Реджи даде изявление за шоуто на Дан Патрик, в което разиска излизането на " Последният танц " и присъединяване му в него, което ще забележим в идващите епизоди.

" Не се склонях да вземам участие. Опитвах се да намеря мотивация, само че просто не желаех да го върша. Всички от офиса на лигата ми споделиха, че би трябвало да вземам участие в " Последният танц ", само че аз просто им споделях: " Не, не, не, не. Не желая да бъда там ", разкрива Милър.

Той съобщи, че в никакъв случай не е бил еднакъв на Джордан и съперничеството им не е било огромно - " Но по-късно може би почувствах, че това ще бъде като тип лекуване. Не желая хората да си мислят, че нашето е било огромно съревнование, тъй като едно съревнование би трябвало да бъде с равни начала. Аз не бях еднакъв на Джордан, ясно ли е? "

Двамата даже стигат до разпра на паркета в мач сред Булс и Пейсърс през 1993 година Пет години по-късно двамата още веднъж се изправят един против различен на финалите на Източната конференция, където Джордан и Булс оцеляват в 7 мача.

" Но обичах борбите с него и знам, че доста играчи биха му се поклонили, това просто нямаше по какъв начин да стане. Не бе в природата ми да го направя. Може би трябваше и аз да го направя. Но беше добре да поговоря за тези времена, с цел да си оказа помощ да продължа напред ", споделя още петкратният участник в " Мача на звездите ".

На въпрос какво би направил Милър, в случай че срещне Джордан някъде през днешния ден, той отговори сбито - " Бих го блъснал. Човече, толкоз неща станаха тогава. Уважавам безусловно всичко в този пич. Той е най-великият ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР