Легендата на и българския футбол Христо Бонев е поредният експерт,

...
Легендата на и българския футбол Христо Бонев е поредният експерт,
Коментари Харесай

Зума: Оптимист съм за футбола ни, защото по-лошо няма как да стане

Легендата на и българския футбол Христо Бонев е следващият специалист, който даде прогноза за близкото бъдеще на обичаната игра у нас и за възможностите на националния тим да се класира на Мондиал 2022. " Противно на множеството изказани отзиви, аз съм оптимист за футбола ни. И оптимизма ми идва от това, че по-лошо състояние не може да бъде ", показа пред " Марица " Зума.

" Сигурен съм, че до две години футболът ни ще дръпне нагоре. Просто ще се оттласнем от дъното, на което сме. Настоящото безвремие няма по какъв начин да продължи постоянно.

Забелязвам, че има надарени момчета в младежкия народен тим и в някои младежки гарнитури. Само би трябвало треньорите по-смело да ги постановат.

За Мондиал 2022 би трябвало да гледаме реалистично. Там Италия е очевиден любимец, а Швейцария има доста мощен тим. Само знамение може да ни класира, само че чудеса във футбола стават доста рядко. Важното е да се стартира здрава работа от някъде ", сподели още Христо Бонев. efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Ботев (Враца) 0:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР