Легендата на германския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за

...
Легендата на германския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за
Коментари Харесай

Оливер Кан остава оптимист за шансовете на Германия

Легендата на немския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за възможностите на Германия да прескочи груповата фаза на международното състезание.

Бившият вратар на Бундестима и на Байерн (Мюнхен) съобщи: “Ако тимът играе по този начин, както против Испания, ще бъде доста сложен за побеждаване. Ако гледаме качеството на нашите играчи и в случай че те пренесат на терена това, което демонстрираха против Испания, то тогава несъмнено сме измежду любимците, дружно с Бразилия и Франция ”.

" Аз съм цялостен оптимист. Отборът към този момент е в този шампионат, това беше казусът в първия мач. Става въпрос за международната купа. Сега тимът се бори и това чакаме. Още едно отпадане в групите би било неприятно за немския футбол ”, добави Кан.

Запитан за резервата Никлас Фюлкруг, който донесе точката против Испания, Кан приключи: “Това е хубава история, която написа футболът. Още от момента, в който той се появи на терена, си помислих: кой различен ще вкара гол? Това е футболът. Ето за какво не бях доста сюрпризиран, че точно той вкара ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР