Легендата на германския футбол Карл-Хайнц Румениге сподели изненадващо предложение за

...
Легендата на германския футбол Карл-Хайнц Румениге сподели изненадващо предложение за
Коментари Харесай

Президентът на Байерн скочи на Чеферин и предложи как да завърши сезона

Легендата на немския футбол Карл-Хайнц Румениге показа изненадващо предложение за привършване на сезона. В изявление за Frankfurter Allgemeine Zeitung президентът на Байерн Мюнхен разкри своя проект за възобновяването на Бундеслигата през идващите седмици. План, който доста наподобява на този на президента на Ница, Жан Пиер Ривере.

„ За да не съсипем нашата лига от значително значение е да приключим този сезон. Това се отнася и за оцеляването на доста от нашите клубове, с цел да се избегне невиждана икономическа злополука. Поради тази причина мисля, че най-разумно ще е да удължим сезон 2019/20 най-малко до септември, при най-лошия сюжет. Началото на идващия сезон може да се реализира при започване на зимата, тъй че футболистите да се възползват от празниците и да са задоволително готови за игра. Това е изцяло вероятен сюжет “, съобщи Румениге.

Легендата на Бахерн Мюнхен изрази рецензии към президента на УЕФА Александър Чеферин, който приказва за края на юни като краен период за допустимо обновяване на шампионатите, в който влизат също Шампионската лига и Лига Европа.

„ Този вид изказвания могат да имат единствено негативно въздействие, защото би основало чувство за неустановеност “, добави още той.

„ Мисля, че в този момент ще имаме доста по-голяма рационалност във връзка с прехвърлянията. Що се отнася до разпоредбите на честната игра финансово, аз твърдо имам вяра, че те ще станат по-малко твърди и гъвкави “, сподели Румениге.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР