Легендата на френската музика Мирей Матийо ще представи пред публиката

...
Легендата на френската музика Мирей Матийо ще представи пред публиката
Коментари Харесай

Броени дни до първия голям концерт на Мирей Матийо в София

Легендата на френската музика Мирей Матийо ще показа пред публиката в София редица от най-големите си шлагери напълно скоро. Преди огромния си концерт в зала 1 на НДК на 24 октомври „ Врабчето от Авиньон “ ще завладее публиката в Бърно и Прага. Хилядите ѝ фенове ще се насладят на особено подбрани обичани незабравими песни, измежду които „ MON CREDO ”, “UN HISTOIRE D'AMOUR ”, „ ACROPOLIS ADIEU “, „ BRAVO TU AS GAGNE ”, „ L’HYMNE A L’AMOUR ”, „ LA PALOMA ADIEU ”, неотменната интерпретация на „ NON JE NE REGRETTE RIEN ” и още десетки прочувствени осъществявания.



Невероятното шоу ще е първото на Мирей Матийо у нас, а самата тя споделя, че няма самообладание най-накрая да се срещне с публиката онлайн и да произнесе няколко думи на български. Тя познава страната ни като една от най-значимите производителки на лавандула в света и е мощно заинтригувана от богатата ѝ история и просвета. Феновете на френската звезда ще изживеят онлайн запленяващите ѝ осъществявания на 24 октомври 2022 година в зала 1 на НДК. Значителна част от билетите за шоуто към този момент са изкупени, в мрежата на Eventim.bg и на касите в Билетния център на НДК към момента са налични лимитирани бройки от всички ценови категории.

Организатор на концерта е компанията BLUEPLAN. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на събитието и на www.eventim.bg.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР