Легендата на Черно море Георги Кондов е оптимист, че любимият

...
Легендата на Черно море Георги Кондов е оптимист, че любимият
Коментари Харесай

Легенда на Черно море: Очаквам да играем добре на „Армията“

Легендата на Черно море Георги Кондов е оптимист, че обичаният му тим ще се показа на равнище против ЦСКА довечера на „ Армията “.

„ Черно море демонстрира впечатляващ футбол от началото на сезона и разумно беше първи до този кръг. Ситуацията в този момент е такава, че нашите момчета имат освен безспорни качества, само че и нужния индивдиуален и екипен капацитет, с който да се опълчват на всеки противник у нас “, сподели за Nostabet гениалният полузащитник, който бе значима част от отбора на Черно море, приключил четвърти в „ А “ група през 1982 година. Това е второто най-хубаво класиране в групата на „ моряците “.

„ Илиан Илиев съумява да извлече максимума от всеки един състезател, само че силата ни е в отборната игра. Приятно е да виждам по какъв начин всеки от футболистите знае какво да прави на терена и да следва проекта на треньора, без значение от развоя на срещата. Очаквам Черно море да покаже привлекателното си лице и пред публиката на ЦСКА, и тя да разбере за какво нашият отбор е сполучлив през този сезон “, добави Кондов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР