Легендата на Болтън Кевин Нолан призна, че пази хубави спомени

...
Легендата на Болтън Кевин Нолан призна, че пази хубави спомени
Коментари Харесай

Палач на Локо пази отлични спомени от България и Бургас

Легендата на Болтън Кевин Нолан призна, че пази хубави мемоари от България. Това стана по време на диалога му с известния футболен познавач Кирил Евтимов. Двамата се видяха на " Лондон Стейдиъм ", където Уест Хям победи Олимпиакос  с 1:0 в мач от групите на Лига Европа.

" Пазя доста топли мемоари от гостуването си България с Болтън през 2005 година Тогава победихме Локомотив Пловдив с 2:1. Направихме поврат, а аз вкарах победния гол в края на мача. Играхме в Бургас. Много хубав град край морето ", съобщи Нолан, който сега е помощник-треньор на Дейвид Мойс в Уест Хям.
 Снимка 641614
Източник:

След мача Евтимов организира диалог и с черногорската звезда Стеван Йоветич, който сега е състезател на Олимпиакос. Бившият състезател на Фиорентина показа, че съжалява, че България е пропуснала опцията да победи Сърбия в Разград, а по този начин Черна гора е щяла да има повече шансове за класиране на Евро 2024. Йоветич призна, че му върви да играе против България и пожела шанс на българските национали в идните мачове с Унгария и Сърбия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР