Легендата на Барселона Христо Стоичков разкритикува Усман Дембеле, който не

...
Легендата на Барселона Христо Стоичков разкритикува Усман Дембеле, който не
Коментари Харесай

Стоичков: По мое време Дембеле щеше да ми чисти обувките

Легендата на Барселона Христо Стоичков разкритикува Усман Дембеле, който не желае да стои повече на “Камп Ноу ” и е пред трансфер в Пари Сен Жермен. Оказа се, че френският нападател е изискал да бъде продаден, като това ще вкара в касата на каталунците единствено 25 млн. евро, тъй като поради специфична сделка би трябвало да получи половината сума от 50-те млн. евро, заложени в откупната му уговорка.

“20 цялостни мача за 4,5 години! По моето време щеше да ми чистиш обувките ”, изригна българинът по адрес на Дембеле в телевизионно студио.

Ицо засяга непрекъснатите контузии на футболиста, поради които той не игра в доста мачове.

“Извинявай, само че контузен за 108 дуела - продължи да излива гнева си Стоичков. - 18 гола и 16 асистенции, а коства 140 млн. евро плюс бонуси. Самият аз поставих старания да науча какво значи Барселона и каква е историята на клуба. Научих за ерата на Кубала, Караско, Ханзи Кранкъл, Линекер, Бакеро, Салинас, Алесанко. А ти в никакъв случай не научи какво значи Барса. Христо Стоичков ти споделя следното: в случай че не искаш да стоиш в тима, най-малко не проявявай пренебрежение към емблемата на клуба. Събличай фланелката и казвай “Дами и господа, аз си потеглям. Благодаря ви доста, че бях тук 4,5 години, в които заблуждавах хората да имат вяра, че знам по какъв начин се играе футбол ”. Казвам ти това, тъй като аз играх на тази позиция, а ти даже не се опита да научиш кои състезатели са бил на нея преди теб. Ако не ти харесва в Барселона, благодаря и довиждане. ”

“Сеньор Лапорта - обърна се Камата и към президента на клуба. - Отваряй вратата и го пускай да си върви. Хората, които не усещат какво е да защитаваш цветовете на Барса, да се махат. Тази съблекалня заслужава почитание. С история от 121 години клубът заслужава почитание ”.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР