Легендата на балканската музика Цеца Величкович е на седмото небе

...
Легендата на балканската музика Цеца Величкович е на седмото небе
Коментари Харесай

Цеца Величкович стана баба за втори път

Легендата на балканската музика Цеца Величкович е на седмото небе от благополучие , защото на бял свят се появи вторият й внук, написа Телеграф. Той е правоприемник на сина й Велко и брачната половинка му Богдана. Радостната новина заяви сестрата на Велко – Анастасия.

„ Това е доста прочувствен миг за фамилията ми и за мен, доста съм щастлива. Най-красивите неща ни се случват. Това е подарък то Бога и нямам самообладание да видя племенника си “, показа тя.

„ Мога да хвърча, в действителност. Толкова съм щастлива, това в действителност е благословия. Покойният ми брачен партньор също е роден на този ден, в който Кръстан се роди – на втория ден на Великден. Да е здрав и цветущ. Всичко, което можеше да ни се случи, ни се случи. Желко знае, че брат му идва, само че не знае, че към този момент е на бял свят. Тържеството ще бъде в къщата. Бях толкоз въодушевена, сърцето ми беше в гърлото “, описа Цеца в болничното заведение, където се роди дребният Кръстан . Тя добави, че Богдана се усеща добре след раждането.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР