Легендата на българския футбол Пламен Гетов отказа да даде прогноза

...
Легендата на българския футбол Пламен Гетов отказа да даде прогноза
Коментари Харесай

Пламен Гетов: Май само на феновете им пука за ЦСКА - Левски

Легендата на българския футбол Пламен Гетов отхвърли да даде прогноза за идния конфликт ЦСКА-София - Левски, само че се надява двата тима да предложат първокласен мач. Според него проблемите на Левски са резултат от безпаричието в клуба.

„ Очаквам същинско дерби. Единственото, което доста ще липсва, е публиката. ЦСКА е любимец, само че доста ще зависи по какъв начин ще потръгне мача първоначално.

Хареса ми това, което видях от ЦСКА в Лига Европа, Акрапович усъвършенства желанието за изява на футболистите. Знаете, че нормално по този начин става след треньорска промяна. Проблемите в Левски идват от безпаричието. Много играчи напуснаха, клубът продава най-хубавите си футболисти.

Спортно-технически нещата доста се утежниха след излизането на братята Цоневи и Стайн Спиерингс. Без тях е друго. И няма по какъв начин да е другояче. Нали знаете приказката „ Кажи ми какви са ти халфовете, с цел да ти кажа какъв ти е тимът. В Левски над 50% от пасовете са встрани и обратно. Такава игра на мен не ми харесва. Наско Сираков ще направи по този начин, че тимът да си стъпи на крайници. Но без мощен общоприет спонсор няма по какъв начин да стане ", безапелационен бе Гетов пред " Монитор ".

Той отхвърли да даде прогноза за мача и резервира неутрална позиция.

" Нека победи по-добрият и да стане представление. Не желая да давам прогнози, с цел да не взема да натъжа с нея почитателите. За страдание май единствено на тях им пука за този мач. Сега играят доста чужденци, които въобще не знаят защо става въпрос. И в двата тима не всички чужденци са качествени и не всички заслужават да носят фланелките на тези два клуба ", добави някогашният национал.

В момента той е измежду мощните фигури в Левски (Лом), който е водач в Северозападната Трета лига. Звездата на тима е някогашният футболист на Левски Мариян Огнянов, а в състава личат още няколко имена от елита - вратарят Диян Вълков, Николай Христов, Рангел Абушев.

" Кметът обича доста спорта и прави много за футбола в града. Сигурен съм, че следващата година ще сме в професионалния футбол “, приключи Гетов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР