Легендата на българския футбол Красимир Балъков, който от десет дни

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков, който от десет дни
Коментари Харесай

Балъков: За да не е Лудогорец на първо място, трябва да се появи тим, който да им отговаря на финансите

Легендата на българския футбол Красимир Балъков, който от 10 дни е старши треньор на ЦСКА 1948, гостува в " От дузпа в тъч " по Sportal TV.

" Проведох доста диалози с управлението. Видях, че имат доста предпочитание и хрумвания да се развиват. Разговаряхме обстойно и нашироко с по всички тематики и най-после подписахме. Аз съм треньор, който си гледа професионално работата. Когато има малко по-нестандартни хрумвания, е обикновено да се водят диалози, с цел да схвана тъкмо защо става въпрос.

Не знам по какъв начин ще наподобява тимът в А група, тъй като занапред стартира подготовката и имаме доста млади футболисти. Младите би трябвало да се обиграват с няколко по-опитни. Ще имаме контроли единствено с тимове от Втора лига, тъй като в Първа играят. Мога да кажа, че ще бъдем готови физически и когато стартира шампионата, ще поправяме всичко останало в придвижване. От през днешния ден за на следващия ден нищо не става. Важното е да имаме самообладание и да се работи извънредно крепко и пълноценно ", разяснява Бала новото предизвикателство пред себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР