Легендата на българския футбол - Иван Вуцов бе потърсен от

...
Легендата на българския футбол - Иван Вуцов бе потърсен от
Коментари Харесай

Иван Вуцов: Митов няма качествата да бъде треньор на Левски

Легендата на българския футбол - Иван Вуцов бе потърсен от хърватските медии по отношение на мачовете на Левски с Хайдук (Сплит), защото експертът е първият български треньор на хърватите.

 Балъков за мача с Хайдук: Левски би трябвало да играе с разсъдък, а не със сърце
Балъков за мача с Хайдук: Левски би трябвало да играе с разсъдък, а не със сърце

" Шансовете и на двата тима да продължат напред са равни "

Ето какво показа Вуцов за вестник " Слободна Далмация ":

" Ще бъде мъчно и за двата тима. Не бих планувал. Първият мач не бе толкоз първокласен, само че бе огромна борба. Резултатът 1:0 бе реален. Левски се готви интензивно. Тренировките са закрити, което е знак, че мислят на 100% за този дуел.

Ако Хайдук вкара, за Левски ще е мъчно да осъществя три. Няма да има почитатели, а това не е хубаво. Не ми харесва, това не е футбол, ще бъде като на подготовка. Подобни санкции не носят нищо на футбола. Николай Митов? Той е младо момче. Има положителни вероятности. Но мога да кажа, че няма тези качества, с цел да бъде треньор на Левски.

Спас Русев е добър човек. Обича футбола. И притегли играчи, с които Левски ще е по-добър тази година, би трябвало да му се признае. А кой е най-хубав в състава на Левски? Не мога още да оценя новите, по тази причина ще кажа Прохазка. Той е тук много време и има качества. Може да играе на всяка позиция. Това е нещо, което ние треньорите харесваме ", разяснява легендата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР