Легендата на българския футбол - Андрей Желязков даде интервю пред

...
Легендата на българския футбол - Андрей Желязков даде интервю пред
Коментари Харесай

Андрей Желязков: В Левски започват да се оформят някои добри неща

Легендата на българския футбол - Андрей Желязков даде изявление пред " Тема Спорт ", като в част от него той обърна внимание на всички процеси, които се случват в Левски. Припомняме, че Жужо има стаж като шеф на " Герена ". Ето какво сподели той:
 Божидар Краев желае в Левски, само че единствено до лятото
Божидар Краев желае в Левски, само че единствено до лятото

Мърси Стоилов е сложил две условия пред футболиста

" Всички, които обичат Левски, таят огромни очаквания след завръщането на Стоилов, изключително след положителните резултати, които реализира в първия си интервал отпред на отбора. Но в треньорската специалност той е имал и слаби моменти. Това е обикновено в този поминък. Има спадове и възходи. Сега се завърна и му е належащо време. Предполагам, че има разнообразни визии за селекция и метода на игра.

В момента се търсят някакви разнообразни хрумвания за финансирането, ново акционерно сдружение на почитателите, последователите да имат право на глас. Но това по кое време ще стане, е значимо да се обясни. Определено концепциите са положителни. Ако хората не са обезверени, както в този момент, има огромна възможност да стане. Феновете би трябвало да са уверени да си дадат средствата за спасението на клуба и да се тръгне в вярната посока.

Силно усещане ми прави Георги Миланов. Показателно е по какъв начин около него Марин Петков израства. Георги му е треньорът вътре на терена. Започват да се оформят някои положителни неща. Стоилов е задоволително зрял и умел, и знае какво да прави с тима.

Прочетох, че Левски се цели в Купата на България, само че значимото е какво ще се случи през зимата. По какъв метод ще бъде направена селекцията и по какъв начин ще паснат новите играчи. Дали ще им е належащо време за акомодация или не. Ако са класни, няма да име належащо време. Въпрос е на късмет кой ще се падне в идната фаза на шампионата ".
 Левскари се довериха на различна медицина, с цел да играят против Ботев (Враца)?
Левскари се довериха на различна медицина, с цел да играят против Ботев (Враца)?

Бари и Михайлович не престават да лекуват травми
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР