Легендата на българската борба Армен Назарян е един от наставниците

...
Легендата на българската борба Армен Назарян е един от наставниците
Коментари Харесай

Армен Назарян: Младите да оставят телефона и интернета поне за два часа

Легендата на българската битка Армен Назарян е един от наставниците по време на тридневния лагер в Националния състезателен комплекс в “Дианабад ”. Двукратният олимпийски първенец приказва особено пред камерата на Sportal.bg по отношение на младите гении в българската битка.

“Чувствам се доста горделив, че направихме нещо за спорта. И ние сме били като дребни, тичали сме да желаеме подпис от олимпийски първенец. Сега виждаш над 100 деца в залата. Всеки от първенците би трябвало да дава по нещо от себе си за нашата страна. Телефоните и интернетът би трябвало да се изключат, да упражняват мъдро и да упражняват всеки ден. Трябва децата да мислят за залата. Щом упражняват, би трябвало да реализират задачите си. А тяхната цел е да станат първенци.

Аз съм 40 години в залата и знам какво е децата да упражняват с първенци и децата да видят какво ядат, какви хватки вършат и по какъв начин мислят първенците. Борбата е доста сложен спорт. Не можеш да се отмъкнеш от нея, тъй като животът е битка, би трябвало да се бориш до дъно. Децата би трябвало да се лишат от интернета в границите на най-малко два часа и да контактуват с останалите в залата ”, сподели Назарян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР