Легендарно! Гумени глави се събират за грандиозно изпълнение на SPICE

...
Легендарно! Гумени глави се събират за грандиозно изпълнение на SPICE
Коментари Харесай

Легендарно! „Гумени глави” се събират за грандиозно изпълнение на SPICE Music Festival в Бургас

Легендарно! „ Гумени глави ” се събират за грандиозно осъществяване на SPICE Music Festival в Бургас

Ясни са артистите, които ще се качат на сцената на петото издание на SPICE Music Festival в Бургас . Грандиозният фестивал, който събира хиляди на терена на Морска гара, се трансформира в обичаен и всяка година показва на почитателите на музиката от 90-те нови благоприятни условия да видят обичаните си реализатори, банди и диджеи от близкото минало.

За петия рожден ден на фестивала, след допитване до почитателите, излиза наяве, че на сцената ще се завърнат SNAP!, C-Block и NANA . Истинската вест обаче е, че особено за изданието, една именита българска рап група ще се завърне с концерт точно в Бургас. Става въпрос, несъмнено, за „ Гумени глави ” , откъдето стартира музикалната си кариера „ дядото ” на българския хип-хоп Мишо Шамара, прочут в този момент като BIG SHA.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще забележим още от най-любимите реализатори на музиката от 90-те до през днешния ден – Alexia, Apache Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96.

Както постоянно, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на Пристанище Бургас – неповторимата атмосфера на SPICE Music Festival ще ви придвижи в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови мемоари за дълго.
 
Билети могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно и мрежата на Fast Pay.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР