Легендарният водещ на телевизионното състезание Минута е много“ Петър Вучков

...
Легендарният водещ на телевизионното състезание Минута е много“ Петър Вучков
Коментари Харесай

Г-н "Минута е много" стана милионер, черпи за трета къща в САЩ

Легендарният водещ на телевизионното съревнование „ Минута е доста “ Петър Вучков черпи другари и познати за нова къща, освен това в Америка. Имотът обаче е благосъстоятелност на неговия наследник Петко, който си купува към този момент трети следващ дворец в Щатите, където от години живее със фамилията си.

Тв водещият се чувствал като милионер, тъй като наследникът му преуспявал и водел живот на холивудска звезда, написа вестник Ретро.

Пепи, както го назовават околните, е междинният от тримата наследници на телевизионното семейство на Вучков и жена му.
„ Той отиде да учи в Америка и там срещна снахата Локси, която е от Малайзия. По този мотив се сещам, че татко ми споделяше „ Още един език, още един живот “. От Пепи и Локси е огромната ни внучка Зоуи, която е необикновено страшилище – в хубавия смисъл, несъмнено “, споделя гордият дядо Вучков. Въпреки че снаха му е китайка, точно тя е отговорна, с цел да знае внучката му български език.

„ Когато тя раждаше, ние бяхме там, пристигна с бебето от родилния дом и сподели на сина ни – на това дете ти приказваш единствено на български. Затова и в този момент приказва без никакъв акцент. От майка си Зоуи знае китайски, а пък върви на учебно заведение, където всичко е на британски “, хвали се водещият.

Най-малкият му наследник Никола пък живее с жена си в Базел, Швейцария, където двамата работят като стоматолози в огромна фармацевтична компания. Те също са го зарадвали с внучка Рая, за която тв звездата се майтапи, че е кръстена на него, тъй като свети Петър пази вратите на парадайса.

„ Тя пък свири на китара, приказва британски, немски, френски, български у дома, както и един швейцарски, който е друг немски от този, дето учат в учебно заведение “, прибавя Мистър „ Минута е доста “. В България живее единствено най-големият му наследник Иван, който всеки вторник върви на вечеря при него и брачната половинка му Вихра, която също е кадър на Българска национална телевизия и е работила като помощник там.

Тв легендите са семейство цяла безкрайност, само че не са се женили. Те признават, че това по никакъв метод не се е отразило на взаимоотношенията им. Първоначално са живели в нейния апартамент, който бил на заем. С помощта на синовете го изплатили и продали. Сега са се преместили в неговото жилище, което приличало съвсем на антикварна изложба.

Петър и Вихра желали и да отидат на посетители в новия парцел в Америка, само че около пандемията пътуването до Съединени американски щати е извънредно мъчно, а и се тормозили дали водещият ще понесе добре дълги полети, защото има 4 байпаса на сърцето.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР