Легендарният Нострадамус има три пророчества, които все още не са

...
Легендарният Нострадамус има три пророчества, които все още не са
Коментари Харесай

Мистерия! Пророчествата на Нострадамус

Легендарният Нострадамус има три пророчества, които към момента не са се осъществили. Всеки миг те могат да се случат.

Той се смята за един от най-известните пророци в човешката история и макар че е живял през 16 век, предсказанията му към момента са ужасяващи, написа Телеграф.
-->
Той е предсказал ужасите на Втората международна война и Френската гражданска война, Големия пожар в Лондон, както и идването на Адолф Хитлер на власт. 400 години по-рано предсказва основаването на атомната бомба. Някои от предсказанията на Нострадамус са били плашещо точни. Твърди се, че той даже е знаел, че ще бъде погубен Джон Кенеди и че ще се случат терористичните офанзиви против Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември.

Мишел дьо Нострадам, както е бил прочут по това време, разгласява прословутата си книга " Les Prophéties " през 1555 година Книгата съдържа 942 предсказания, за които се твърди, че виждат в бъдещето.

Освен многото негови пророчества, които към този момент са се сбъднали, има и такива, за които хората към момента си блъскат главите дали и по кое време ще се случат.

За какво друго предизвестява Нострадамус, какво друго да чака човечеството, е въпросът.

От тези предсказания, които към момента не са се случили, едното е за огромно естествено злополучие. По-специално той предизвестява за повишаване на морското ниво, наводнения и суша.

„ Поради топлината на слънцето, в морето рибата ще бъде на половина сготвена ", предсказва Нострадамус.

Освен това пророкът вярвал, че човечеството ще бъде съществено наранено от галактическа опасност.

В едно четиристишие той споделя, че огнено кълбо се доближава към Земята, което ще донесе катаклизми и ще заплаши човечеството. Досега това четиристишие не е могло да бъде дешифрирано. Някои специалисти настояват, че пророкът е приказвал за метеорит, други настояват, че е имал поради извънземно настъпление.

Според третото неслучило се още предсказване на Нострадамус, следва " великото преселение " на хората, поради идните катаклизми.

„ Човеците ще стартират да се местят на усамотени, затънтени места, ще изоставен мегаполисите. Тези, които в този момент живеят в селата, ще преживеят доста сложни времена, а вместо огромни градове, ще има пустини ”, написа пророкът.

Нострадамус е вярвал, че насилствените спорове ще зародят както на фона на битката за запаси, по този начин и за територия.

През последните два века жаждата на човечеството за от ден на ден запаси се израждат в непрекъснати военни катаклизми. Дали това е обвързвано с предсказаното от Нострадамус, следва да забележим, само че в случай че хората не престават да са все по този начин безотговорни към Земята и все по-алчни, ще ни сполети казаното от него сигурно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР