Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков скочи на вече бившия

...
Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков скочи на вече бившия
Коментари Харесай

Петър Жеков скочи на Стойчо Младенов: Бяга, защото не може да бие Левски и Лудогорец

Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков скочи на към този момент някогашния треньор Стойчо Младенов за решението му да подаде оставка преди края на сезона в родния шампионат. Той даже му сложи оценка „ Среден 3 “ за работата, която свърши при престоя си на „ Армията “.

„ Оценката, която давам на Стойчо за този му престой, е „ 3 “. Той реши да избяга, тъй като знае, че не може да победи към този момент Левски и Лудогорец “, сподели Жеков, представен от Sportal.

Той уточни, че единственият положителен резултат, който Младенов е постигнал, бе успеха с 3:0 над Виктория Пилзен в евротурнирите.

„ Стойчо непрекъснато желае селекция. Сега желаеше 22 нови футболисти. Е, кой ще ти ги вземе в този интервал. Това са играчите на ЦСКА, с тях би трябвало да гониш купата, а не да си на 12 точки зад Лудогорец. Не бил се виждал с Гриша Ганчев, обаче поддържал връзка с Дани Ганчев. Ами той нали синът му също взе участие в управлението на клуба, от какво тогава недоволства Стойчо “, сподели още Жеков.

Вчера Стойчо Младенов посети офиса на Гриша Ганчев, с цел да официализира напускането си, а по-късно денем Алън Пардю изведе тима на подготовка, като се чака англичанинът краткотрайно да поеме треньорския пост.

През уикенда ЦСКА играе против Левски, с цел да се опита да си подсигурява второто място в подреждането на Първа Лига, а след десетина дни клубът ще играе мач-реванш за Купата против Славия при задатък от 0:2 след първия дуел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР