Легендарният нападател на Атлетик Билбао и настоящ свободен агент Фернандо

...
Легендарният нападател на Атлетик Билбао и настоящ свободен агент Фернандо
Коментари Харесай

Цар Лъв разкри защо така и не премина в Реал Мадрид

Легендарният нападател на Атлетик Билбао и сегашен свободен сътрудник Фернандо Йоренте разкри аргументите, заради които по този начин и не мина в Реал Мадрид. Известният с прозвището си Цар Лъв деец приказва и по други тематики като неосъщественото си завръщане на “Сан Мамес ”, търсенето на нов тим и националния отбор на Испания.

“Винаги, когато ме е желал Реал Мадрид, съм имал контракт с Атлетик, а оттова не желаеха да ми платят откупната уговорка. Когато изтече контрактът ми, Ювентус беше по-бърз. Щеше да ми хареса да играя за Реал Мадрид, по какъв начин другояче! Може да се каже, че това е най-хубавият тим в света. Невероятно е това, което той прави най-много в Шампионската лига. Никога не съм бил покрай това да играя в Реал Мадрид. Когато имаше опция за това, Юве беше най-бърз. Разбира се, че още на следващия ден бих се включил към Реал за без пари, по какъв начин не!

Нещата с Атлетик не се развиха по този начин, както ми се искаше. Много скърбя, че не се завърнах в клуба и всичко да завърши добре. Въпреки това аз съм благополучен с кариерата, която имах. Иска ми се да бях завършил по-добре в Атлетик. Все отново това е клубът, в който израснах. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Имам желанието да продължа да играя, макар че отсъствах за три месеца. Продължавам да упражнявам и диря нещо, което да ме развълнува. Ако ли не, ще потърсим друго нещо, което ще ме удовлетвори. 

Луис Енрике е огромен треньор и бих желал да остане отпред на Испания. Мисля, че ще стане тъкмо по този начин. Много ми хареса включването на Нико Уилямс против Португалия, както и спасяванията на Унай Симон. Въпреки своята младост Уилямс има мощен темперамент. Алваро Мората има значима роля в селекцията. Винаги е там, когато е належащо ”, съобщи 37-годишният Йоренте в изявление за предаването “Ел Ларгеро ” по “Кадена Сер ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР