Легендарният мениджър на Арсенал - Арсен Венгер, вярва, че артилеристите“

...
Легендарният мениджър на Арсенал - Арсен Венгер, вярва, че артилеристите“
Коментари Харесай

Венгер: Арсенал има добър шанс да спечели титлата този сезон

Легендарният управител на Арсенал - Арсен Венгер, има вяра, че „ артилеристите “ имат добър късмет да завоюват Висшата лига още през този сезон след впечатляващия старт на новата акция. След успеха с 3:0 над Брентфорд, Арсенал е отпред в таблицата на Висшата лига, с точка повече от Манчестър Сити и Тотнъм.

„ Топчиите “ изгубиха точки единствено в един мач, когато изгубиха с 1:3 от Манчестър Юнайтед, макар че мнозина считат, че представянето им към момента е мощно. Лондончани не са печелили купата в Англия от сезон 2003/2004, когато останаха непобедени във всичките 38 мача.

„ Те имат добър късмет този сезон, тъй като не виждам супер преобладаващ тим. Вярвам, че този сезон е добра опция да го създадат (б.р. – да завоюват титлата) “, съобщи Венгер пред „ Sky Sports “.

Арсенал се изправя против градските си противниците си от Тотнъм в дербито на северен Лондон след интернационалната пауза на 1 октомври.

За тимовете, които играят в Европа, октомври ще бъде безсърдечен месец с претрупан график, водещ до Световното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември.

Венгер счита, че методът, по който играчите ще се оправят със завръщането си от Световното състезание назад във Висшата лига, ще бъде основен.

„ Разбира се, това също е специфичен сезон, тъй като има Световно състезание по средата му и не се знае до каква степен това ще повлияе на представянето на обособените играчи. Като цяло, това е добра опция [за Арсенал] този сезон “, добави Венгер.

Arsene Wenger says Arsenal have a 'good chance' of being crowned Premier League champions this season
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР