Легендарният мениджър и президент на Сан Антонио Спърс от Националната

...
Легендарният мениджър и президент на Сан Антонио Спърс от Националната
Коментари Харесай

Легендарният Грег Попович получи екип на Локо

Легендарният управител и президент на Сан Антонио Спърс от Националната баскетболна асоциация и старши треньор на националния тим на Съединени американски щати Грег Попович се срещна със спортния държавник Кирил Евтимов в Лас Вегас. Националният тим на Съединени американски щати сега е на лагер в града на хазарта, където се приготвя за идната олимпиада в Токио. Грег Попович, който е със сърбо-хърватски корени е един от най-успешните треньори в НБА за всички времена. Той е пет пъти първенец с отбора на Спърс, като държи върха за най-вече победи в лигата.
 Снимка 539257
Източник:

" Никога не съм идвал в България, последно бях в Белград преди две години, когато се видях с моите другари Владе Дивац и Педжа Стоякович. Обичам да вървя в Сърбия, когато времето ми разрешава. Сещам се, че имаше доста висок български баскетболист през 80-те в НБА, само че не му помня името ", споделя пред Евтимов " Попа " визирайки единствения ни представител в лигата на извънземните Георги Глушков.

Кирил Евтимов подари на именития управител бутилка българско вино " Бургозоне " и екип на футболният клуб Локомотив (София), които откровено са зарадвали 72-годишния експерт. Бургазлията се видя и с други две колосални митове на НБА Стив Кър и Грант Хил, които са в щаба на Грег Попович за Олимпиадата.
 Снимка 539259
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР