Легендарният испански тенисист е дал положителна проба за коронавирус след

...
Легендарният испански тенисист е дал положителна проба за коронавирус след
Коментари Харесай

Коронавирусът удари и едно от най-известните имена в тениса

Легендарният испански тенисист е дал позитивна проба за ковид след завръщането си от шампионата в Абу Даби! Новината бе обявена персонално от Матадора в профилите му в обществените мрежи:
" Здравейте на всички. Исках да оповестя, че при завръщането си вкъщи, откакто играх на шампионата в Абу Даби, пробата ми за ковид в Испания е позитивен. И в Кувейт, и в Абу Даби преминахме контроли на всеки два дни и всички бяха негативни ", обясни той и добави:
" Имам някои неприятни моменти, само че се надявам, че лека-полека ще се подобря. Вече съм у дома и съм съобщил резултата на тези, които са били в контакт с мен. Вследствие на обстановката би трябвало да имам цялостна еластичност в моя календар и ще проучвам вариантите си според от моето възобновяване ".
" Ще ви държа в течение за всевъзможни решения по отношение на моите бъдещи шампионати! Благодаря на всички авансово за поддръжката и разбирането ", написа Рафа Надал.
Испанецът изигра два мача в Обединените арабски емирства и загуби и двата - 0:2 от Анди Мъри и 1:2 от Денис Шаповалов. Това бе първото му присъединяване в шампионат от началото на месец август!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР