Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков каза откровено какво мисли

...
Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков каза откровено какво мисли
Коментари Харесай

Жеков: Пардю е гонен 5 пъти от Англия, за какво ни е? Добре, че Гришата му нареди състава за втория мач със Славия

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков сподели искрено какво мисли за финала сред “червени ” и “сини ” за Sesame Купа на България. Той призна, че е гледал финала по малкия екран вкъщи, като не спести рецензии към тима и към треньора Алън Пардю.
 Английски публицист: Пардю остава в ЦСКА, откакто е провел градивен диалог със притежателя Английски публицист: Пардю остава в ЦСКА, откакто е провел градивен диалог със притежателя
“Те (Левски) излизат с 3-5-2, а ние с трима в средата, по какъв начин да стане тази работа? Пардю не можа да се усети, че би трябвало да постави още двама индивида - ние изгубихме средата, изгубихме всичко. Нямаме удар във вратата. Къде ги намират тези треньори? “, недоволства Жеката пред “Мач Телеграф ”.

По думите му Пардю, който е „ гонен 5 пъти от Англия “, не знае по какъв начин да подреди тима.

„ Гонен е 5 пъти от Англия, взимат го някъде и след 10 мача го махат. За чий ни е? За консултант? Какво ще ни поучава? Той не познава българите. Отделно там ни мислят за роми и чергари, не ни броят за хора. Много се ядосах на тази загуба “, призна Жеков.

Той се зарече, че в случай че Пардю бъде одобрен на треньорския пост и за идващия сезон няма да отиде в никакъв случай на мач.

„ Ще откажат хората да вървят на стадиона. Ето, Стамен Белчев напуща Арда – да вземат него! Той два пъти се показа добре, те го махнаха, а той би Лудогорец, влезе в Лига Европа. Пардю е гола вода, той е не запомнил треньорството – помни това време, когато аз още играех “, безапелационен е Жеката.

Според него Гриша Ганчев му е дал състава.

„ Добре, че Гришата му подреди състава за втория мач със Славия. Щом не пуска Йомов в първия си мач (б.р. - с Левски 0:0), а след това титуляр – кой мислите му е дал състава? Бил съм вътре и знам – Гришата му е споделил тия, тия, тия и край. Има двама българи и няма да пуска Йомов... Той не може да ги подреди – те не знаеха по какъв начин да насочат удар, единствено я подаваха към вратаря. Не желая да се меся. Иначе за два месеца ще ги направя тип-топ. По един час дневно – ще им разкъсвам трътките, както на Любо, Емо и Ицо. Палил съм осветлението в 20 часа, с цел да упражняват в допълнение. Познавам занаята - и на Пената съм правил анализи, смени и така нататък “, напомни Петър Жеков.

 ЦСКА - София поздрави Тодор Янчев ЦСКА - София поздрави Тодор Янчев 19 май | 11:20  Ахмед Ахмедов се завръща за ЦСКА - София Ахмед Ахмедов се завръща за ЦСКА - София 19 май | 10:51  ЦСКА - София ускорява защитата на ЦСКА - София ускорява защитата на "Армията " за днешния дуел с Ботев (Пловдив) 19 май | 10:47  Шампионът на Латвия желае нападател на ЦСКА - София Шампионът на Латвия желае нападател на ЦСКА - София 19 май | 10:25  Английски публицист: Пардю остава в ЦСКА, откакто е провел градивен диалог със притежателя Английски публицист: Пардю остава в ЦСКА, откакто е провел градивен диалог със притежателя 19 май | 10:09  Кюстендилеца за Бусато: Да хваща самолета и да не се връща, той и всичките му бездарни сътрудници Кюстендилеца за Бусато: Да хваща самолета и да не се връща, той и всичките му бездарни сътрудници 19 май | 09:19  Ботев (Пд) ще опита да спре отрицателна серия на Ботев (Пд) ще опита да спре отрицателна серия на "Армията " 19 май | 07:18 Още от БГ Футбол  Локо (Пд) пуска билетите за ЦСКА 1948 в деня на мача Локо (Пд) пуска билетите за ЦСКА 1948 в деня на мача 19 май | 11:44 276 0  Гьоко Зайков излиза против България в Разград Гьоко Зайков излиза против България в Разград 19 май | 11:39 328 0  ЦСКА - София поздрави Тодор Янчев ЦСКА - София поздрави Тодор Янчев 19 май | 11:20 415 0  Боби Михайлов бил гневен на шефа на съдиите Боби Михайлов бил гневен на шефа на съдиите 19 май | 11:16 1296 1  Ахмед Ахмедов се завръща за ЦСКА - София Ахмед Ахмедов се завръща за ЦСКА - София 19 май | 10:51 1442 6 Виж всички Водещи Новини  Катар изиска трима от топщангистите ни - Карлос Насар, Божидар Андреев и Мартин Тошев Катар изиска трима от топщангистите ни - Карлос Насар, Божидар Андреев и Мартин Тошев 19 май | 09:51 5470 27  Левски ще гони и бронза Левски ще гони и бронза 19 май | 07:39 11415 36  Ботев (Пд) ще опита да спре отрицателна серия на Ботев (Пд) ще опита да спре отрицателна серия на "Армията " 19 май | 07:18 10461 35  "Запомнете това име ": Пламена Миткова 19 май | 09:11 5448 17  Мощна компания подготвена да влага в Левски Мощна компания подготвена да влага в Левски 19 май | 08:08 25647 81 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР