Легендарният боксьор и настоящ треньор - Петър Лесов, се включи

...
Легендарният боксьор и настоящ треньор - Петър Лесов, се включи
Коментари Харесай

Петър Лесов: Джошуа издебна своя момент

Легендарният боксьор и сегашен треньор - Петър Лесов, се включи по " Вайбър " в предаването " Тази неделя " по bTV, с цел да разяснява дуела за международната купа в тежка категория. Според най-младия олимпийски първенец на България (Москва 1980), Джошуа е издебнал своя миг в третия рунд, когато прати Кубрат в нокдаун на два пъти, и е разрушил играта му.
Пулев бе нокаутиран в деветия рунд пред 1000 души в " Уембли Арена " в Лондон. Поражението е второ за него в професионалната му кариера. Предишното пристигна през 2014 година, когато загуби от легендата Владимир Кличко в първата си борба за международния връх.
" Джошуа беше квалифициран за тези словесни офанзиви. Кубрат с това се мъчеше да го изнервя, да не може да мисли добре душевен за срещата, само че наподобява си е умел боксьор и това не му повлия. Той мача, че ще го запомни - ще го запомни, въпреки всичко играят за международна купа. За страдание, нашето момче, по този начин се случи, че загуби. Още първоначално, когато получи този удар, той стартира да подвига лявата ръка. Това му е уязвимост още от едно време. Бие лявата ръка и като я връща Джошуа я следеше доста добре. Бие лявата и му пада надолу, а той издебна момента. Разби му играта и оттова не потегли добре за нашия играч ", показа Лесов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР