Легендарният бивш мениджър на сър Алекс Фъргюсън разкри, че е

...
Легендарният бивш мениджър на сър Алекс Фъргюсън разкри, че е
Коментари Харесай

Сър Алекс: Харесвах много Джордан Хендерсън и исках да го взема, но се отказах заради стила му на тичане

Легендарният някогашен управител на сър Алекс Фъргюсън разкри, че е бил на крачка от това да притегли сегашния капитан на. Трансферът е стоял на дневен ред още по времето, когато халфът бе футболист на Съндърланд. Медицинският щаб на " алените дяволи " обаче е посъветвал шотландеца да не притегля Хендерсън поради неговия... жанр на бягане. Според лекарите на Юнайтед той е бил причина за чести травми на играча - нещо, което времето потвърди, че е било изцяло неправилна констатация.

" Бяхме подготвени да отправим оферта за Джордан Хендерсън, когато беше в Съндърланд. Говорих със, който обичаше това момче. След това от нашия медицински департамент споделиха, че не са удовлетворени от стила му на бягане, тъй като би могъл да му донесе травми.

Трябва да кажа, че един от моите правила в мениджърството бе да съм сигурен, че даден състезател ще бъде постоянно разполагаем. Ако привлечеш футболист, който няма да бъде разполагаем, това е загуба на време. С Джордан трябваше да направя избор тъкмо в този смисъл. Харесвахме го като състезател и той се потвърди. Фантастичен е и всички истории, които са ми разказали за него, ми приказват, че съм пропуснал да взема една страхотна персона ", съобщи Фъргюсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР