Легендарният Аспарух Никодимов коментира представянато на ЦСКА - София в

...
Легендарният Аспарух Никодимов коментира представянато на ЦСКА - София в
Коментари Харесай

Паро: ЦСКА - София не трябва да допуска верижна реакция след загубата от Черно море

Легендарният Аспарух Никодимов разяснява представянато на ЦСКА - София в мача с Черно море (1:2) за Купата на България. Той призна, че много се е ядосал от видяното на терена и даже е изгасил тв приемника си. Освен това той акцентира, че за " алените " е значимо да не позволяват верижна реакция и струпване на отрицателни резултати след този мач.

" Ядосах се и изгасих тв приемника. Видях, че играят доста едва и знаех какво ще се случи. Поне хубавото е, че тази неверна стъпка бе в шампионата за купата. Приоритет през този сезон е шампионата, тъй че там би трябвало да си свършат работата. И наложително да си вземат поука от мача с Черно море, тъй като сходно показване не трябва да се позволява нито един път повече до края на сезона. Дори считам, че Гриша Ганчев може да наложи и санкция на футболистите, с цел да им светне в действителност алената лампа и да схванат, че не може да играят толкоз едва. Показали са в предходни мачове, че могат повече, и щом не го дават, значи не са се подготвили добре. Да им наложи една санкция, а оттова нататък те да си мислят дали ще се хвърлят крепко или няма. Защото играят ли както против Черно море, гаранция и против Славия няма да завоюват. " Белите " постоянно са били неуместен противник, изключително в " Овча купел ". А след това идва и Левски. Затова верижната реакция би трябвало да бъде спряна в точния момент и тази загуба да бъде обеца на ухото ", разяснява Никодимов.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР