Легендарният актьор Морган Фрийман се появи на 95-ата церемония по

...
Легендарният актьор Морган Фрийман се появи на 95-ата церемония по
Коментари Харесай

Черната ръкавица на Морган Фрийман на наградите "Оскар"

Легендарният артист Морган Фрийман се появи на 95-ата гала по. Той беше в компанията на Марго Роби, с която излязоха на сцената, с цел да отбележат 100-годишнината на Warner Brothers Studios.

Зрителите видяха, че Фрийман носи черна ръкавица единствено на едната си ръка. Мнозина допуснаха, че това е екстравагантно решение на стилистите. Причината обаче е друга, написа The New York Post.

 Голямата популярност за Фрийман идва през 1994 година след присъединяване му във кино лентата
© Reuters

Голямата популярност за Фрийман идва през 1994 година след присъединяване му във кино лентата " Изкуплението Шоушенк ", за което получава редица позитивни мнения.

През 2008 година артистът претърпява тежка злополука в Мисисипи. Колата му излиза от пътя, прекатурва се няколко пъти и пада в крайпътната канавка. Автомобилът е бил толкоз смачкана, че се наложило да режат ламарини, с цел да стигнат парамедиците до него.

Нараняванията на Фрийман се оказват доста тежки, прекарва 4 часа на операционната маса. Лекарите избавят живота му, само че нервите на лявата му ръка остават повредени вечно. Вследствие на пострадванията артистът не може да движи лявата си ръка, а болките в рамото му са непрестанни. Това постанова носенето на ръкавица, която да облекчава признаците му.

Голямата популярност за Фрийман идва през 1994 година след присъединяване му във кино лентата " Изкуплението Шоушенк ", за което получава редица позитивни мнения. Участва още в " Смъртоносно въздействие " и в продължението на " Целуни девойките ". През 2005 година Печели " Оскар " за поддържаща роля за кино лентата " Момиче за милиони ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР