Легендарната рокля на Мерилин Монро, с която Ким Кардашиян се

...
Легендарната рокля на Мерилин Монро, с която Ким Кардашиян се
Коментари Харесай

Ким Кардашиян скъса роклята на Мерилин Монро с огромния си задник

Легендарната рокля на Мерилин Монро, с която Ким Кардашиян се появи на " Мет Гала " тази година, е унищожена от големия гъз на риалити звездата. Оказва се, че макар че Ким отслабна с няколко кг, с цел да влезе в тоалета, това не е било задоволително, с цел да резервира целостта му.

Според уеб страницата " Поп кълчър " Ким не е съумяла да закопчае дрехата и в последна сметка я е развалила. От изданието пуснаха фотоси на роклята, за които се твърди, че са направени преди и откакто Кардашиян я носи. На една от фотосите се вижда какъв брой доста се е разтегнала материята до закопчалката на роклята, липсват и камъни.

„ Ким въобще не трябваше да носи тази рокля. Разбира се, отдаването на респект на Мерилин бе в действителност значимо, само че в случай че бе поръщала нова рокля по сходство на остарялата щеше да бъде доста по-трогателно “, означават потребителите на обществените медии.

Самата Ким към момента не е коментирала новината, че инкрустираната от горната страна до долу с камъни рокля на стойност 4,81 млн. $, е развалена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР