Легендарната гимнастичка на България - Илиана Раева, която е съпруга

...
Легендарната гимнастичка на България - Илиана Раева, която е съпруга
Коментари Харесай

Илиана Раева се жали: Малтретират мен и Наско!

Легендарната гимнастичка на България - Илиана Раева, която е брачна половинка на мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков, се оплака на страницата си във Facebook, че фамилията й е непрекъснато измъчвано.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика добавя, че скоро ще каже доста неща високо и обществено.

" Понеже фамилията ни е непрекъснато измъчвано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано доста високо и доста обществено. За начало единствено в България ”, гласи постът на Раева, която под него е разгласила и мнение на Любомир Яшев, определящ себе си като правилен, безсистемен почитател, участващ във всички акции за спасяването на Левски.

Вчера почитателите от НКП и сдружението " Левски на левскарите " скочи остро на Наско Сираков, като го прикани да напусне клуба. Докато това стане факт, сините последователи оповестиха и протест.

Днес управлението от " Герена " отвърна с декларация и съобщи, че не одобряват това държание за обикновено, като наред с това задачата на НКП е единствено една - да има разцепление измежду почитателите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР