Легендарната актриса Искра Радева стана баба за втори път и

...
Легендарната актриса Искра Радева стана баба за втори път и
Коментари Харесай

Легендарна наша актриса стана баба за втори път, бебето ще носи нейното име

Легендарната актриса Искра Радева стана баба за повторно и внучката й носи нейното име, научи " Телеграф “.

Дъщеря й Лени стана майка още веднъж, този път на момиченце. " Даже не питах по какъв начин ще я кръстят, въпреки че подозирах, че ще е на мен. Най-важното е да е жива и здрава. Не желаех да им се меся в избора, само че ме трогнаха, като ми споделиха “, показа пред вестника щастливата баба.

Рокли

Малката Искра се е родила на 15 февруари, а на 40-ия ден й проведоха празненство, известно като " погача “. Тогава за първи път бебето се демонстрира на женската част от роднините и младото семейство съблюдава всички ритуали, като единствените присъстващи мъже са били таткото Любо и баткото Криси. " Много хубаво празненство стана, радостна компания събрахме от техни и мои другари. Исето обаче проспа всичко от самото начало, единствено един път се разсъни да хапне и отново заспа. И тя, и майка й бяха облечени в красиви лилави рокли “, описа Искра.

Ген

Мама Лени е била в топформа, като че ли не е раждала. " И тя като мен - и аз като я родих, на 20-ия ден си закопчавах полите, а на 30-ия ден водих със Стефан Данаилов новогодишна стратегия. Не изпълня доста, единствено на коремче, въпреки че си имаше прекрасен вкус, само че очевидно си е ген “, изясни Радева. Тя намира време за гледането на внучето и са изкарали цели 5 дни, до момента в който младата родилка е била командировка. " Почна към този момент да ме върти на пръста си - като е в леглото, стартира да реве, като я взема на ръце - стопира. Може да стане актриса. А като се прибрахме от родилното, Криси се беше надвесил над леглото й и й приказва: " Аз съм твоят брат, чуваш ли ме “. Не смее да я гушне, само че му приказваме, че би трябвало да я пази и пази “, описа още актрисата.

Започва нова пиеса

През пролетта Искра Радева и нейният спектакъл " Искри и сезони “ стартират работа по нова режисура. " Харесала съм една доста хубава пиеса, напълно скоро групирам екипа и започваме подготовки “, показа актрисата и продуцент. Днес тя ще играе в хитовата режисура " Женско царство “ дружно с сътрудниците си Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев в Медковец. " Ще гостуваме там за трети път. Много е хубаво, когато кметовете на дребните обитаеми места имат отношение към културата. Хората там нямат опция да идват до София, с цел да гледат разнообразни постановки, по тази причина се веселя, че ни канят и това се трансформира в традиция “, показа още Радева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР