Легендарен футболист окачи обувките на пирона.Бившият играч на Реал Мадрид Гарет

...
Легендарен футболист окачи обувките на пирона.Бившият играч на Реал Мадрид Гарет
Коментари Харесай

Гарет Бейл приключи с футбола

Легендарен футболист окачи обувките на пирона.

Бившият състезател на Реал Мадрид Гарет Бейл разгласи, че прекратява дейната си спортна кариера. След като напусна " Сантяго Бернабеу " предишния сезон и завоюва купата в MLS, уелсецът уведоми футболния свят за решението си чрез социалните мрежи, написа sport.es

Бейл, за който Реал плати повече от 100 милиона евро, с цел да го притегли, признава, че не му било елементарно да сложи края: „ Оттеглянето от футбола беше едно от най-трудните ми решения. "

Бившият състезател на Тотнъм също по този начин посочи, че посреща новото си премеждие с необикновен възторг: „ Време е за смяна и преход. Това е опция да потърся ново премеждие. “

Досега нападателят на Лос Анджелис Галакси Гарет Бейл беше част от историята на Реал Мадрид. Въпреки че не експлодира, както се очакваше, той спечели пет Шампионски лиги, три испански трофеи и четири Световни клубни шампионати.

Крилото изигра 358 публични мача във всички шампионати за Реал по време на деветгодишния си престой, в които отбеляза 106 гола и направи общо 67 асистенции.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР