Leave the Door Open на Silk Sonic спечели наградата за

...
Leave the Door Open на Silk Sonic спечели наградата за
Коментари Харесай

Silk Sonik, Оливия Родриго, Джон Батист и Foo Fighters спечелиха музикалните награди "Грами"

" Leave the Door Open " на Silk Sonic завоюва премията за ария на годината на премиите " Грами ". Дуото Бруно Марс и Андерсън Паак извършиха песента на откриването на церемонията и се завърнаха минути по-късно, с цел да одобряват трофея си. " Заради вас, хора, аз и Анди ще пеем тази ария вечно ", сподели Марс. Оливия Родриго получи премията за най-хубав нов реализатор.

Джон Батист, който беше и тазгодишния водещ на гала завоюва наградата за албум на годината за " We Are ". Това беше може би на оспорваната категорията - измежду номинираните албуми бяха " Happier Than Ever " на Били Айлиш, " Love for Sale " на Тони Бенет и Лейди Гага, " Sour " на Оливия Родриго и " Evermore " на Тейлър Суифт.

 Джон Батист Джон Батист Източник: Twitter
Foo Fighters завоюваха и трите награди " Грами ", за които бяха номинирани - за най-хубав рок албум, най-хубаво рок осъществяване и най-хубава рок ария. Преди малко повече от седмица барабанистът на рок групата Тейлър Хокинс умря ненадейно. Никой от бандата не участва на церемонията, макар че по време на телевизионната церемония вечер се очакваше да бъде отдадена респект на 50-годишния Хокинс.

 Foo Fighters завоюваха и трите награди Foo Fighters завоюваха и трите награди " Грами " за които бяха номинирани Източник: Twitter
Най-високите оценки в региона на музиката трябваше да се проведат през януари, само че бяха отсрочени поради внезапното увеличение на случаите на коронавирус. Освен това бяха преместени от Лос Анджелис в Лас Вегас. Хиляди фенове препълниха залата, за разлика от предходната та година, когато събитието се организира навън и бе с малобройна аудитория.

Близо 22 000 песни и албуми бяха показани тази година пред Музикалната академия. Това докара до разширение на всекидневно късите описи в главните категории – от 8 на 10 номинирани.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР