Лазерната епилация е все по-популярна сред хората, които търсят решение

...
Лазерната епилация е все по-популярна сред хората, които търсят решение
Коментари Харесай

Безопасна ли е лазерната епилация?


Лазерната епилация е все по-популярна измежду хората, които търсят решение за по-дълготрайно унищожаване на окосмяването.

Основният ѝ принцип се състои в термичното разрушение на космения фоликул.

Ако желаем да стартираме лечението

обаче, би трябвало да сме наясно с някои странични резултати към процеса.

До каква степен е безвредна процедурата?

По-голямата част от хората, които го употребяват, откриват, че лазерното унищожаване на космите е безвредно. Не са открити и дълготрайни опасности за здравето.

Въпреки това, някои хора могат да получат леки странични резултати след процедурата. Затова експертите поучават да се стартира с отнасяне на по-малък сектор от кожата. По този метод ще забележим по какъв начин тя реагира на лекуването, преди да го създадем на по-голяма повърхност.

Много значимо е, когато се подлагаме на такава процедура, да се доверим на дипломиран експерт.

Болезнено ли е?

По време на самата процедура не се усеща болежка, само може да се почувства леко парене. Обикновено в допълнение или

вградена в лазерната система, действа и охладителна система, която способства за по-комфортно чувство.

Странични резултати

Както всяка друга козметична процедура, странични резултати могат да се появят и след лазерната епилация. Повечето нежелани реакции са незначителни и краткотрайни.

Всеки, който изпитва трайни странични резултати, би трябвало да се съветва с кожен лекар.

Обичайните странични резултати

включват: зачервяване и неспокойствие на третираната кожа, излющване, лека смяна в цвета на кожата (малко по-светла или по-тъмна), пострадване на очите, в случай че не се употребяват защитни очила, риск от кожни инфекции.

Появата на изгаряния, мехури или белези, приказва за по-сериозни странични резултати и би трябвало да се посъветваме с кожния лекар си.

Свързани публикации.. Лазерна епилация – изгоди и подготовка 0 Лазерна епилация - трайна и ефикасна 1 Лазерна епилация за русокоски 0

Ефективна ли е?

Лазерната епилация е много дейно средство за унищожаване на нежеланото окосмяване за по-дълго време. Въпреки това не е вечно, както някои хора мислят.

Ефектът след процедурата не е незабавен. Нужни са поредност от процедури през избран период от време, с цел да се реализира мечтаният резултат. За всеки човек е самостоятелно, нормално 5-6 са задоволителни.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР