Лазар Радков все още не може да лети, но вече

...
Лазар Радков все още не може да лети, но вече
Коментари Харесай

Фитнесинструктурът, който наруши всички правила

Лазар Радков към момента не може да лети, само че към този момент съумя да разбие съвсем всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма.

След като въодушеви над 100 българи да се включат във флашмоба " Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди ", сътвори идеята #30от30, с цел да стимулира 1 млн. българи да упражняват всекидневно в продължение на 30 дни, и възнамерява да сложи връх на Гинес, фитнесинструктурът Лазар Радков приготвя ново предизвикателство - най-забавна премиера.

 Снимка 311314

" Съветите на Лазо ", познати ви от книгата " Яж шоколад и отслабвай " - изкачила класациите за най-продавани заглавия единствено за седмица - ще демонстрираме образно на 13 септември от 19:00 ч. в книжовен клуб " Перото " .

Малко преди първия образователен ден Лазар и компания ще ви научат по какъв начин да постигнете добра форма, похапвайки най-сладкото и нормално неразрешено прелъщение - шоколада. Без да ви карат да вършиме лицеви опори (обещаваме), те ще ви потвърдят, че придвижването и влизането във форма са постижими. Лекция, стендъп комедия или просто приятна, само че потребна и запаметяваща се среща, в едно може да бъдете уверени - след довечера ще изгорите най-малко стотина калории от смях.

Лазар Радков е създател и главен треньор. Последните години се е отдал най-вече на просветителска активност и се е заел с богоугодната задача да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и образования в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия " Аз мога тук и в този момент! ", Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР