Лъв Лъвовете са безкрайно добри и всеотдайни. Те обичат да дават

...
Лъв
Лъвовете са безкрайно добри и всеотдайни. Те обичат да дават
Коментари Харесай

Те само три зодии, но ако без тях светът нямаше да оцелее

Лъв

Лъвовете са безпределно положителни и всеотдайни. Те обичат да дават максимума от себе си, имат доста особено светоусещане и на тях постоянно може да се има доверие. При тях позитивните качества са в обилие, а в любовта са грижовни и всеотдайни.
Лъвовете в действителност са незаменими, в случай че имате другар, представител на този зодиакален знак, бъдете доста благи към него.
Везни

Везните са хората, които постоянно могат да те посъветват вярно. Те имат вяра в чудесата на живота. Тяхната поддръжка ни подарява със успокоение и сигурност. Везните са оптимисти, те откриват всички красиви неща в света. Балансирани са, извънредно магнетични и носят наслада на всички, почтени да се нарекат техни другари.

Риби

Рибите са доста специфичен зодиакален знак. Те умеят да разделят значимото от маловажното, целенасочени и непрекъснати, невероятни другари, на които постоянно може да се разчита. Те са умерени, само че постоянно прочувствени, когато става въпрос за хората, на които държат същински. Светът не би оживял без тях, защото тяхната липса би оставила огромна празнина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР