Лацио разби Специя с 4:0 в мач от 8-ия кръг

...
Лацио разби Специя с 4:0 в мач от 8-ия кръг
Коментари Харесай

Лацио прегази Специя без Петко Христов и поглежда към върха на Серия А

Лацио разруши Специя с 4:0 в мач от 8-ия кръг на Серия А. Голмайстори за домакините бяха Дзакани (12'), Романьоли (24') и Милинкович-Савич (61', 91'). За гостите не играха трима футболисти, които се прибраха в последния миг от задължения с националите тимове, включително и българският бранител Петко Христов.

Двубоят на стадион " Олимпико " стартира доста мощно за Лацио, а още в първите секунди на мача Итън Ампаду спря с нарушаване футболист на домакините в наказателното си поле и по този начин не остави различен избор на съдията с изключение на да отсъди дузпа. Чиро Имобиле пое отговорността да извърши от бялата точка, само че без триумф, Лацио изпусна страховит късмет да промени нулевото тъждество.

Това се случи в 12-та минута, когато Матия Дзакани се разписа и изведе отбора си напред в резултата. Фелипе Андерсон асистира за гола. Романьоли пък удвои преднината за домакините в 24-та минута.

През второто полувреме Лацио не спря да търси още попадение, а Милинкович-Савич се разписа един път в 61-та минута и повторно в последните секунди на мача в 91-та минута. Така той оформи крайното 4:0.

С тази победа Лацио се изкачи на третото място в Серия А с 17 точки от 8 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР