Лацио разби с 4:1 Дженоа като гост в мач от

...
Лацио разби с 4:1 Дженоа като гост в мач от
Коментари Харесай

Имобиле с хеттрик за успех на Лацио в Италия

Лацио разруши с 4:1 Дженоа като посетител в мач от 32-ия кръг на Серия А. Големият воин за столичани още веднъж беше водачът им Чиро Имобиле, който означи хеттрик и се откъсна с два гола пред Душан Влахович в борбата за голмайсторския приз.

Адам Марушич изведе “орлите ” от Рим напред в резултата с гол в 31-вата минута. Черногорският бек изпрати топката във вратата на Салваторе Сиригу след страховит самостоятелен пробив и акуратен удар с десния крайник. Имобиле, изравни в първата минута на добавеното време на първата част с акуратен изстрел в долния десен ъгъл на Сиригу след подаване отдясно на Мануел Ладзари.

В 63-тата минута Имобиле бе прецизен - 0:3. Той бе изведен в доста добра позиция и в началото не съумя да преодолее съпротивата на Сиригу, само че по-късно направи добавка с глава. Домакините върнаха едно попадение, което в действителност бе автогол на Патрик, пет минути по-късно, само че в 76-тата минута Имобиле дефинитивно отхвърли “грифоните ” от Генуа с третия си гол в срещата. Нападателят се възползва от неубедителните изяви на отбраната на Дженоа и с удар от близка отдалеченост, въпреки и не от най-хубавия ъгъл, насочи топката във вратата.

Лацио събра 55 точки на петата позиция и е с една точка повече от Рома. Дженоа пък е на 19-о място с 22 точки е все по-близо до изпадане в Серия Б.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР