Лацио постигна изключително ценна победа в битката за Топ 4.

...
Лацио постигна изключително ценна победа в битката за Топ 4.
Коментари Харесай

Лацио почти си осигури класиране в Шампионска лига

Лацио реализира извънредно скъпа победа в борбата за Топ 4. „ Орлите “ надделяха с 1:0 като посетител Удинезе в дуел от 36-ия кръг на италианската Серия А. В воин за римляните се трансформира Чиро Имобиле, който вкара единственият гол в срещата. Лацио се изкачи до третото място във краткотрайното класиране с 68 точки. Удинезе пък остава на 12-а позиция с 46 пункта.

Мачът на „ Дачия Арена “ стартира по-добре за гостите, като в 20-ата минута Имобиле засече центриране от фланга и стреля с глава, само че Силвестри внимаваше и отрази.

В началото на втората част опитният пазач на „ зебрите “ още веднъж се намеси, като и този път спасяването му бе при опит за гол на Имобиле.

След час игра Адам Масина фаулира Имобиле в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която точно пострадалият собственоръчно осъществя в 61-вата минута.

Четири по-късно „ бианкочелестите “ можеха да удвоят, само че удар на Алиесио Романьоли след ъглов удар разтресе левия непряк дирек.

Натискът на гостите продължи, а с нов пропуск се регистрира Чиро Имобиле.

В 85-ата минута почитателите на домакините се зарадваха, откакто Илия Несторовски вкара гол, само че той не бе зачетен поради засада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР