"Лацио" не можа да си гарантира класиране за елиминационната фаза

...
"Лацио" не можа да си гарантира класиране за елиминационната фаза
Коментари Харесай

Мис Испания теши футболист на Лацио /снимки/

"Лацио " не можа да си подсигурява класиране за елиминационната фаза на Шампионската лига, откакто по-рано тази седмица стигна единствено до тъждество 1:1 при гостуването си на "Борусия " /Дортмунд/.
Една от звездите на отбора, който имаше ефективно присъединяване в срещата бе нападателят Хоакин Кореа. 26-годишният аржентинец не съумя да се разпише, само че все пак има кой да го утешава в тежките моменти.
Половинката му Дезире Кордеро несъмнено пък знае по какъв начин да зарадва освен гаджето си, само че и своите хиляди почитатели в обществената мрежа Инстаграм. С последните фрагменти, които качи тя се появи в разнообразни пози по долни дрехи, като остави всички свои почитатели без думи.
Кордеро, която се считаше за новата половинка на Кристиано Роналдо след раздялата му с съветския модел Ирина Шейк, избра футболиста на "Лацио ", откакто нещата със CR7 не са потръгнали. Испанският модел може да се похвали с обстоятелството, че е и "Мис Испания 2014 " и от фотосите няма по какъв начин някой да отхвърли това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР