Лацио изпусна победата срещу Фиорентина в мач от 14-ия кръг

...
Лацио изпусна победата срещу Фиорентина в мач от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Дузпа в продължението отне победата на Лацио срещу Фиорентина

Лацио изпусна успеха против Фиорентина в мач от 14-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят завърши при равенството 1:1 откакто гостите вкараха от дузпа в третата минута на добавеното време. Така Лацио към този момент втори мач е без победа и отстъпи на пето място в подреждането в шампионата с 29 точки.

Лидер в Италия е Наполи с 38 точки. Фиоретина пък записа четвърти дуел без победа в Серия А, като държи 11-ата позиция със 18 точки в актива си.

Голът за домакините бе дело на Стефан де Врай в 25-ата минута на срещата, а за Фиорентина от дузпа в 93-ата минута се разписа Кума Бабакар.

Гостите имаха късмет още в 9-ата минута, когато Сирил Теро опитва удар от надалеч, с който прати топката вляво от вратата на Лацио.

Моментът за домакините пристигна в 25-ата минута. Луис Алберто прати топката в наказателното поле, където Де Врай засече с глава за 1:0 за домакините.

В 38-ата минута Джовани Симеоне стреля, само че прати топката над вратата на домакините, а в 52-ата стражът на Лацио Томас Стракоша отрази изстрел на Сирил Теро.

Кума Бабакар също имаше опция да се разпише за гостите в 74-ата минута, само че Стракоша още веднъж бе на мястото си.

Драмата бе цялостна в третата минута на добавеното време, когато след нарушаване на Фелипе Кайседо реферът отсъди дузпа и Бабакар изравни за 1:1, измъквайки точка от Лацио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР