Лъскав Mercedes подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, пише

...
Лъскав Mercedes подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, пише
Коментари Харесай

Гринго яхна звяр за 150 бона

Лъскав Mercedes подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, написа вестник "България Днес ". Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня.

Возилото не е финален модел, само че все пак Гринго брои тлъста сума за новата си играчка. Проверка е посочила, че колата на възлюбения на Софка коства повече от 150 бона. Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас. Продавачът му подсигурява, че возилото е карано единствено в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв взор. От години той мечтае да има черен Mercedes и щом я вижда, взема решение да я тества, а единствено след няколко минути към този момент поставя подписа си под договорката.

Гринго самичък вади от джоба си парите за лъскавия Mercedes, на инат на слуховете, че Маринова го устоя. Здравенякът има много събрани пари, а след сватбата му остават още и той взема решение да ги похарчи за нещо, което постоянно е мечтал - да има скъпа кола. Като същински фен на високите скорости, някогашният пандизчия тунингова скъпарското возило. Гринго взема решение да затъмни даже и предните прозорци на колата, което е неразрешено в България, само че мъжът на Софка е над тези неща.

Мъжът на ромската певица не слиза от новата си облага. Гринго към момента не може да се нарадва на бързата си кола. Като същински благородник той непрекъснато предлага и на Софка да я кара по участия и задължения. Така Гринго влиза в ролята на водач на брачната половинка си. Мачото постоянно тества какъв брой може да вдигне звярът му на пътя. Високите скорости не са по нрава на Софка и тя непрекъснато му се кара, че кара прекомерно бързо.
 Гринго яхна звяр за 150 бона
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР