Ако изложим картите надолу, надолу, надолу, надолу, надолу, истината е,

...
Ако изложим картите надолу, надолу, надолу, надолу, надолу, истината е,
Коментари Харесай

Защо Cowboy Carter на Beyoncé не е номиниран на ACM Awards 2024

Ако изложим картите надолу, надолу, надолу, надолу, надолу, истината е, че Cowboy Carter няма да получи премия на Академията за кънтри музика тази година.

Но преди почитателите да одобряват това като неуважение към утвърждения от критиците албум на Бионсе, не се опасявайте – има добра причина. Дебютният кънтри албум на носителя на Грами не беше номиниран за тазгодишната гала на 16 май единствено заради датата на издаване.

Периодът на допустимост за тазгодишните номинирани продължи от 1 януари до декември 2023 година и с излизането на Cowboy Carter през март 2024 година албумът ще дава отговор на изискванията за церемонията по награждаването през следващата година.

И Бионсе не е единственият реализатор, който ще би трябвало да изчака до 2025 година, с цел да види дали ще вземе някакви награди на това, което се счита за „ Парти на годината за кънтри музиката “. Едноименният албум на Deeper Well Evolution и едноименният албум бяха издадени през 2024 година, макар че Кейси завоюва номинации за изпълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР