Ланс Стивънсън завърши с 16 точки и 11 борби, а

...
Ланс Стивънсън завърши с 16 точки и 11 борби, а
Коментари Харесай

Ланс Стивънсън и Дарън Колисън изведоха Индиана до обрат срещу Кливланд, всички резултати от НБА

Ланс Стивънсън приключи с 16 точки и 11 битки, а Дарън Колисън осъществя 22 точки за успеха на Индиана с 97:95 вкъщи над Кливланд в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. Отборът на Пейсърс изоставаше с 22 точки в първата половина на мача, само че съумя да навакса пасива си и да направи незабравим поврат. Домакините имат три триумфа в последните си четири дуела в Лигата.

Звездата Леброн Джеймс се отличи с 27 точки и 11 асистенции и 8 овладени топки под кошовете, до момента в който съотборникът му Кевин Лав означи 21 точки и хвана 10 битки. Индиана има три победи в последните си три срещи с първенците на Източната конференция.

В друга среща от НБА Голдън Стейт победи като посетител със 108:94 при гостуването си на Милуоки. Най-резултатен за първенците беше Кевин Дюрант с 26 точки, а Дреймънд Грийн добави още 21 точки.
Тимът на Уориърс употребява по най-хубавия метод серията си от 13:4 в последната четвърт, с цел да завоюва против Бъкс. Янис Антетокунмпо приключи с 23 точки за състава на домакините.

Минесота надигра със 118:108 вкъщи тима на Ню Йорк. Карл-Антъни Таунс приключи с 23 точки, 15 битки и 9 асистенции. Тай Гибсън добави още 17 точки в интерес на Уулвс. Кристапс Порзингис вкара 17 точки за Никс.

Хюстън завоюва със 112:95 вкъщи против Финикс. Крис Пол осъществя 25 точки за Рокитс, а Девин Букър се отличи с 27 точки за Сънс. Домакините играха без звездата си Джеймс Хардън, който е контузен. Той не взе присъединяване в шести пореден дуел в НБА. Клинт Капела добави още 17 точки за триумфа на Хюстън, а Ти Джей Уорън означи 21 точки за Сънс.

Уил Бартън приключи със 17 точки за успеха на Денвър с 87:78 вкъщи против Мемфис. Трей Лиайлс вкара още 16 точки за Нъгетс, а Марк Гасол се отличи с 22 точки и 11 битки за Гризлис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР