Land Rover разпространи първите подробности за версията 2019 година на RANGE

...
Land Rover разпространи първите подробности
за версията 2019 година на RANGE
Коментари Харесай

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019

Land Rover популяризира първите подробности за версията 2019 година на RANGE ROVER SPORT, която идва с редица новости по повод на двигателната гама и новите технологии, които са налични на борда на първокласния SUV модел.

Една от най-важните промени е обвързвана с въвеждането в модификационната гама на трилитровата SDV6 twin-turbo версия с 249 конски сили, която замества познатата до момента двулитрова SD4, надграждайки я с 10 конски сили и 100 Нм оптимален въртящ момент. Новото предложение не само предлага по-добро ускоряване в класическата отдалеченост 0-100 км/ч, само че и отговаря на най-новите емисиионни стандарти в Европа.

Търсещите оптималната горивна икономичност и пониженото въздействие вълху околната среда могат да заложат на plug-in хибридната трансформация P400e, която дава възможност за изминаването на 50 километра в чист електрически режим.

RANGE ROVER SPORT 2019 идва с адаптивен круз-контрол с функционалност Stop and Go, която дава възможност на автомобила да следва движещо се начело транспортно средство по зададена от лидера отдалеченост. Функцията поддържа автоматизирано прекъсване и потегляне въз основата на придвижването на автомобила начело, в случай че потеглянето се извърши в границите на 3 секунди след спирането.

Новата функционалност е налична дружно с адаптивен круз надзор с помощник на управлението, който задържа автомобила в средата на пътното платно, както и с високоскоростен спирачен помощник.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР