LAND ROVER потвърди официално, че премиерата на първия представител на изцяло

...
LAND ROVER потвърди официално, че премиерата
на първия представител на изцяло
Коментари Харесай

Новият LAND ROVER DEFENDER с премиера през 2019

LAND ROVER удостовери публично, че премиерата на първия представител на напълно новото моделно семейство DEFENDER, ще се състои през следващата година, а първите му доставки към клиенти в Европа ще бъдат осъществени през 2020 година.

От LAND ROVER анонсират също по този начин, че в момента с новата генерация на DEFENDER вече са почнали проби с прототипи, като една от главните дестинации е Съединени американски щати, където екипът на марката ще може да изпита качествата на колите в разнородни пътни и атмосферни условия.

Основната цел, която са си сложили от LAND ROVER с новия DEFENDER е тази да създадат най-способната офроуд машина в цялата си история, която ще може да функционира безпроблемно в температурни режими от -40 до 50 градуса, при всевъзможни пътни условия и на надморска височина от над 4000 метра.

"С име като Defender, което се свързва с издръжливост, Range Rover с предлаганият от него върхов разкош и с лидерската за пазара гъвкавост на Discovery, ние ще разполагаме със SUV за всяка потребителска потребност ", коментира Роудън Глоувър, управляващ директор на JAGUAR LAND ROVER Англия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР