lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенБъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенБъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog
Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.
Телец
Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото въодушевление ще Ви помогне да постигнете триумфи бързо и без непотребни старания. Денят е доста подобаващ. За да застанете на чело на колектив от съидейници: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за деяние. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат остарели другари или родственици, които от дълго време не сте виждали. Подходящ ден за възобновяване или подсилване на връзките, както и за оправяне на връзките след счепкване. Нито на работата, нито в къщи, престижът Ви се подлага на подозрение.
 
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 
Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.
 
Лъв
Тъй като през този ден ще сте много настойчиви, а и няма да желаете да виждате трудностите пред себе си, има възможност да преуспеете. Пък и надали някой би рискувал през днешния ден да застане на пътя Ви: това е в действителност рисково. Постарайте се да постигнете колкото се може по-значими резултати, до момента в който Вашите недоброжелатели не са измислили, по какъв начин да Ви попречат. На тези представители на Вашия знак, които възнамеряват да посетят някакво светско мероприятие, просто няма метод да не им провърви. Очакват ги забавни и многообещаващи запознанства. Вие не си „ губите главата ”, само че и не пропускате опция да пофлиртувате. Действайте!
 
Дева
Съвместният труд през днешния ден няма да Ви сближи с нищо – единствено ще провокира неспокойствие. Така че в случай че в проектите Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете взаимния отдих. Това дори е и по- прелестно...
 
Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 
Скорпион
Днес няма да е елементарно на Вашия обичан човек да потвърди на целия свят като цяло и на себе си в частност, че е заслужен за такова благополучие, като Вашата обич и че той най-на края е осъзнал това. Може би е добре да му помогнете, а?
 
Стрелец
Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.
 
Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 
Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 
Риби
Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това значи, че ще се наложи да взимате правилни решения, и то без ничия подръжка. Но в последна сметка всичко би трябвало да се получи, а Вашият обичан човек ще бъде повече от удовлетворен от резултатите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР