lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също
Коментари Харесай

Големи предизвикателства в неделя за тези 3 зодии

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?
 

Близнаци

Очаква Ви не неприятен, само че изтощителен ден. Ще станат много разнообразни събития, а и Вие сами си създавате спомагателни проблеми и компликации, с които неотложно стартирате да се пробвате въодушевено да се борите. Не е мъчно да се разбирате с близките, както и да намерите измежду тях помощници и съдружници. Наистина, изпитващият към Вас съществени усеща човек може да е неудовлетворен от незадоволителното внимание и грижите, които са му отделени, та по тази причина може да анулира общите проекти по Ваша самодейност. Нещата няма да стигнат до свада, само че противен привкус ще остане и у двама ви.
 

Рак

За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...
 

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.
 

Дева

Днес Вашияt обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?
 

Везни

Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не би трябвало да ги игнорирате освен през днешния ден, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с нужното време, с цел да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една концепция, въз основа на която би трябвало да действате - това е Вашата задача за през днешния ден. Не се опасявайте да деянията смелост и самодейност там, където е допустимо.
 

Скорпион

Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред - това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.
 

Стрелец

Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...
 

Козирог

Денят е избран, с цел да загuбите нещо малко, само че доста значимо за Вас, а и за Вашия брачен партньор. Постарайте се, въпреки всичко, да не загубите венчалната си халка - счита се, че това не е най-хубавото предвещание. А и не е зле, да се поинтересувате за здравето на домашните си любимци- хамстери, папагалчета, рибки. Може и някой от тях, да не се усеща добре?
 

Водолей

През този ден на Вашия обичан човек може да му бъде хладно, и то не душевно, а физически. Вашата задача е да го прегърнете, да му предложите топъл пуловер, или да споделите с него своето яке. Важното е и сами да не се разболеете, другояче идната опция да сгреете своя обичан човек ще бъде напълно не скоро...
 

Риби

Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР