Лакедра Едуардс спечели $10 млн. случайно от лотарийна машина на

...
Лакедра Едуардс спечели $10 млн. случайно от лотарийна машина на
Коментари Харесай

Да натиснеш грешения бутон: Жена печели $10 млн. случайно от лотарийна машина

Лакедра Едуардс завоюва $10 млн. инцидентно от лотарийна машина на Scratchers в квартал Тарзана в Лос Анджелис, Калифорния.

През ноември Лакедра поставя $40 в машината, само че до момента в който избере лотарийна игра, мъж я бута и тя натиска неверния бутон. Тя изяснява, че е излязъл билет на Scratchers – който тя не е имала желание да купува.

„ Той просто се блъсна в мен и не сподели нищо, а просто си потегли “, спомня си Лакедра. Тя описа, че е била доста ядосана, тъй като е похарчила 75% от наличните й пари единствено за един билет, вместо да закупи желан билет на по-ниска цена.

Лакедра отива в колата си и стартира да търка билета за $30, след което осъзнава, че е спечелила огромната премия на играта – страхотните $10 млн.

„ В началото не повярвах, само че се качих на автомагистрала и продължих да виждам билета. Спрях, разгледах го още веднъж и отново го сканирах с моето мобилно приложение на лотарията на Калифорния и просто продължих да си мисля: Това не може да е истина. Бях в потрес и към момента съм. Това, което си споделих беше: Аз съм богата “, описа тя.

Лакедра счита да употребява облагата си, с цел да си купи къща и да започва организация с нестопанска цел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР